Фирмата е на българския пазар от 1993 и се занимава с дистрибуцията на дамско, мъжко и детско облекло на територията на България. Разполагаме с отлично развита дистрибуторска мрежа и работим с едни от най-добрите търговци в страната.

През годините сме се развивали стъпка по стъпка като разчитаме на точността и коректността, както и на отличната организация. Това са нашите основни предпоставки за успех. Ние сме точни и отговорни бизнес партньори.

Нашата цел е да представим на вниманието на нашите клиенти интересни, разнообразни и модерни колекции на водещи европейски марки с перфектно качество на добри цени.

Работим с голямо желание и вдъхновение, защото обичаме работа си и винаги даваме най-доброто от себе си. Стремим се колекциите на брандовете да бъдат представени отлично, както в нашите шоуруми, така и в мрежата от магазини в страната.

За нас е удоволствие да представим колекциите на марките, които предлагаме в нашите шоуруми.
Всяка марка има свой индивидуален шоурум.

Стремим се шоурумите да бъдат винаги приятно и модерно декорирани, за да създадат както подходящия имидж на марката, така и една приятна работна среда за нашите клиенти.